Service

Lokalt, kvalitet og tillid er nøgleordene for alle vores værksteder.

Hos Hella Service Partner servicerer vi alle bilmærker. Dette gælder også for nye biler indenfor garantiperioden, så du beholder din fabriksgaranti. Vi lægger vægt på, at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter af højtuddannet personale og tilbyder flere former for gode serviceordninger. Du er altid velkommen til at kontakte et af vores værksteder hvis du har spørgsmål.

Få din bil til service i hele landet

Med mere end 330 bilværksteder i hele Danmark, er du godt dækket ind! Hvad enten din bil trænger til det store serviceeftersyn eller bare et hurtigt dækskifte, står vi altid klar. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele med en dag til dag levering – selv i originalreservele. Det giver dig som bilejer en stor fordel – nemlig sikkerhed! Med nøgleord som et højt kompetenceniveau, ærlighed og dialog i øjenhøjde, går vi op i, at afstemme forventninger fra start. På denne måde skaber vi rammerne for det optimale samarbejde.

For os er det ikke bare service af din bil. Det er et samarbejde.

Vi kalder det – Bare bedre værksted

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 28 56 07 87 eller send en e-mail til bakkegaardensservice@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her